петък, 12 юни 2009 г.

Успех с мисленето..

Малко зачестиха напоследък писанията, но ми е малко по-креативно. Предполагам няма и да се оплаквате от това така че, без повече овъртания.. enjoy

"Когато си мислим, че всичко свършва, това е по-скоро началото на нещо ново, което не е задължително да е край на нещо старо. Предполагаемо ще има дразнители, които ще се наложи да изтърпим за да можем да постигнем мечтите си. Преди изобщо да тръгнем на някъде ще трябва да се повъртим никъде. Един два пъти ще подминаваме правилната възможност, но това ще да е в резултат на това, че сме се поразсеяли в търсенето или моментно сме забравили какво търсим. В крайна сметка все ще се намери някой, който да бъде за нашата правилна посока, а от нас се очаква единствено да си спомним каква е тя и да го последваме. Веднъж там нищо няма да е на половина лесно, колкото си мисли, но изтърпим ли всичко ще си заслужава. И да нормално е винаги да имаме своите основателни страхове, забележки и съмнения. Те ще са плод на не достатъчно добро представяне на нещата от неподходящ за целта човек. Не трябва да ги пренебрегваме, но и не трябва да се осланяме на тях изцяло. Успеем ли да намерим златната среда между тези две, то предполагаемо ще си живеем живота – както сме мечтали. Или може би ще се събудим някой ден и ще обмисляме всичко онова, което е трябвало или можело да..."

"Мислим твърде много, но понякога само това ни остава – да мислим и да записваме всичко. Страхове, очаквания, радости, терзания. Мислите са най-страшното ни оръжие, един символичен нож с две остриета. Загубим ли мисълта си – лошо, загубим ли се в мислите си – лошо. Трябва ни време да намерим златната среда някъде между мисленето и не мисленето. Аз още не съм я отркил. Надявам се, че вие ще имате повече късмет. Успех с мисленето.. "

1 коментар: